Без рубрики

Вантажоперевезення в Києві: схеми доставки попутних вантажів дрібними партіями


Завдяки можливості управління доставкою вантажу, використання різних варіантів вантажоперевезення з Києва в інші міста дає можливість значно заощадити на вартості транспортування вантажу. Існують різні види доставки.
Експрес-перевезення
У певному транспорті доставляється вантаж від одного замовника. Ця послуга за ціною найбільш дорога, але і більш надійна. Залежно від точки призначення і маршруту, замовлення може бути доставлений по Європі мінімум за 2-3 дня. Вигідним варіантом щодо вартості та швидкості доставки є використання невеликих партій. Це пов’язано з тим, що під час перевезення вантажів автотранспортом вантажопідйомністю до 3,5 т для водіїв немає обмежень по режиму робота / відпочинок, і автомобіль може слідувати без зупинок.

Стандартний збірний вантаж
Найпоширеніший і економічний варіант. На всьому етапі вантажоперевезення в одному автотранспорті їдуть товари, призначені для різних клієнтів. Такий вид замовлення на вантажні перевезення Київ, по Україні, а також в країни ЄС підходить для компаній, орієнтованих на доставку вантажу протягом 1-2 тижнів.

Комбінована доставка
Можуть бути різні варіанти: спочатку доставляється збірний вантаж на склад, далі транспортується експрес-перевезенням одержувачу або навпаки. Такі вантажоперевезення можуть виконуватися в різні терміни.


Ціна послуги доставки
При стабільно великих потоках вантажів на певних напрямках слід орієнтуватися на збірні вантажоперевезення. Завжди вигідніше замовляти вантажоперевезення з Києва в великих транспортних компаніях, як-от Давай Переедем, які мають досвід та чудові відгуки. Вантаж комплектується швидко — не більше, ніж 10-12 годин, оперативно готується збірний автомобіль. В цьому запорука вдалого перевезення.

Похожие записи

Оставить комментарий